Meiltä juhlateltta helposti ja vaivattomasti

Klikkaa selataksesi alaspäin

Kattavasta telttavalikoimastamme löytyy juhlateltta kaikkiin eri kokoisiin tilaisuuksiin.

Joskus tilaa tarvitaan vähän, toisinaan enemmän. Siksi meillä on laaja valikoima erilaisia juhlatelttoja aina muutaman neliön myyntiteltoista kolmentuhannen neliön isoihin suurtapahtumatelttoihin. Tarjoamme tyylikkään ja  toimivan vaihtoehdon kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, tarvitsetpa sitten nopeasti pystytettävän pikateltan, katoksen tai ylellisen premium-teltan.

Juhlateltta on helposti muokattavissa

Neljästä kymmeneen metriä leveä juhlateltta soveltuu niin messuteltaksi, yritysjuhliin noutobaariksi kuin esittelytilaisuuksiinkin. Telttaa voidaan muokata helposti erilaisilla lisäosilla - tunnelmaa on mahdollista luoda esimerkiksi lisäämällä telttaan erkkereitä, lattia tai vaikkapa tekemällä katosta kartionmuotoinen. Telttaan lisättävä lattia toimii vastapainoperiaatteella, jolloin juhlateltta ei tarvitse muuta ankkurointia, kuten betonipainoja. Myös ikkunoiden ja oviaukkojen paikat ovat vapaasti sijoiteltavissa tarpeiden mukaan.

Info- ja esittelypisteeksi sopii esimerkiksi kauniin muotonsa perusteella nimetty tähtiteltta. Garden Cottage-teltoistamme saat näyttävän myyntipisteen tai esimerkiksi tyylikkään tuloaulan vieraillesi. Pop up -ravintolat, -baarit ja -myymälät onnistuvat meiltä myös, samoin avonaiset Beduin-telttatilat esimerkiksi PR- ja esittelytilaisuuksiin.

Alta löydät kuvia monipuolisesta telttavalikoimastamme sekä sivun lopusta PDF-muodossa lisätietoja eri telttamalleistamme.

Suurella juhlateltalla vaikuttavat puitteet monenlaisiin tapahtumiin

Valikoimastamme saat käyttöösi vaikuttavan tilan esimerkiksi markkinointitempaukseen tai pitkäaikaiskäyttöön näyttelyhallina tai ravintolana. 16 tai 20 metriä leveisiin telttoihimme mahtuu mukavasti jopa yli kaksisataa vierasta. Pituutta kaikille teltoillemme on mahdollista rakentaa käytännössä niin paljon, kuin tarve vaatii.

Isoihin juhlatelttoihimme on mahdollista lisätä kasettilattia tai ikkunallisia sivuverhoja. Kysy myös yli kolmekymmentä metriä leveistä, valoa läpäisemättömistä suurtapahtumateltoistamme. Suurtapahtumateltta sopii käytettäväksi silloin, kun tilaa tarvitaan paljon ja sisälle halutaan luoda upea tunnelma valotekniikalla.

Joustavat ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin

Palvelumme ei rajoitu pelkästään juhlateltan kuljettamiseen ja pystyttämiseen. Teltan lisäksi saat meiltä  tarpeidesi mukaan myös esimerkiksi tilan sisustuksen, esiintymislavat, VIP-tilat, valo-ja äänitornit, katsomot ja portaat. Räätälöimme kullekin asiakkaallemme juuri tämän tarpeisiin parhaiten sopivan paketin, sillä tiedämme, että jokainen tilaisuus ja tapahtuma on uniikki.

Mikäli tilaisuudella tai tapahtumalla on teema, on tunnelmallinen sisustus tärkeä osa teltan suunnittelu- ja toteutustyötä. Laajan kumppaniverkostomme kautta voimme mielellämme järjestää juhlatelttaasi myös kaikki tarvittavat tekstiilit, kukat, kalusteet ja muut elementit avaimet käteen -palveluna.

Erilaisten ratkaisujemme avulla kokonaisuuteen on mahdollista integroida myös lisätiloja, kuten pukuhuoneita tai VIP-alue. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sopivin juhlateltta!

Multiflex-teltta 10m x 21m

Tähtiteltta

Multiflex-teltta 8m x 21m

Multiflex-teltta 10m x 21m

Garden Cottage 5x5m

Uniflex-teltta 20m x 50m

Multiflex-teltta 6m x 12m

Garden Cottage 5x5m

Uniflex-teltta 20mx 95m + Garden Cottage 5m x 5m

Uniflex-teltta 20m leveä, lattialla + matotettuna

Uniflex-teltta + stage

Uniflex-juhlateltta 20m leveä sisustettuna

Beduin-teltta

Uniflex-teltta 20m leveä terassikatoksella

Multiflex-teltta 10m leveä sisutettuna

Multiflex-teltta 10m x 15m

Uniflex-teltta 16m x 25m

Multiflex-teltta integroituna Uniflex-telttaan

Multiflex-teltta 8m leveä

Uniflex-teltta 20m leveä sisustettuna

Multiflex-teltta 10m x 12m

Uniflex-teltta 20m leveä

Maxiflex 30m x 70m

Multiflex-teltta Maxiflex-teltan sisällä

Suuri Maxiflex-juhlateltta sisustettuna

Suuret juhlatelthat Provinssiin

Uniflex-teltta 20m leveä lattialla

Tiedostot

© Kataja Event Oy 2020 | Karhunkierros 8 | 01900 NURMIJÄRVI | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi

Vuokrausehtomme ovat ladattavissa .pdf-muodossa.

Lataa vuokrausehdot Sulje