Palvelut

Emme tingi tapahtuman onnistumisesta.

Suunnittelu

Työ ja kuljetus

Sisustus ja erillistilat

Jokainen järjestetty yritystilaisuus tai yleisötapahtuma on ainutkertainen. Jotta huolia olisi mahdollisimman vähän, hallitsemme tapahtumarakentamisen ja huolehdimme puitteista. Asennus- ja kuljetuspalvelumme pyörivät luotettavasti ja riittävällä kapasiteetilla, että kaikki pääsee alkamaan ajallaan. Materiaalit ovat aina moitteettomassa kunnossa, viimeistä pulttia myöten. Ammattitaitomme on aina käytettävissäsi – meidän tehtävämme on osata tapahtumarakentaminen.

Suunnittelu

Lähtökohtamme on aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. Teknisen suunnittelun ammattilaisemme tekevät laskelmat 3D-mallinnusta ja CAD-sovelluksia käyttäen. Emme tingi turvallisuus- tai mitoitusmääräyksistä ja huolehdimme viranomaisten vaatimista piirustuksista. Esittelemme teille ehdotuksemme etukäteen, jotta kaikki menee varmasti niin kuin pitää.

Työ ja kuljetus

Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme pystyttävät yhtä lailla pienet teltat kuin vaativat erikoisrakenteet mihin päin Suomea hyvänsä. Hoidamme kuljetukset asiakkaan puolesta. Toimitamme teltat ja erikoisrakenteet aina ajoissa paikalle, puhtaana ja tarkastettuna.

Sisustus ja erillistilat

Kun juhlalla tai tapahtumalla on teema, tunnelman viimeistelee sisustus. Laajan kumppaniverkostomme avulla saat tarvittavat tekstiilit, kukat, kalusteet ja muut tarvittavat avaimet käteen -palveluna. Erikoisrakenteidemme avulla integroimme kokonaisuuteen myös lisätilat, kuten pukuhuoneet, catering- tai vip-tilat.

© Kataja Event Oy 2020 | Karhunkierros 8 | 01900 NURMIJÄRVI | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi

Vuokrausehtomme ovat ladattavissa .pdf-muodossa.

Lataa vuokrausehdot Sulje