Kataja Event

Toimivat katsomoratkaisut urheiluun, juhlaan ja taidetapahtumiin

Harvemmin samoilla välineillä hoituvat urheilutapahtumat, valoteokset, messut ja festivaalit. Kataja Eventin telineet kuitenkin taipuvat näihin ja moneen muuhun. Melkein mitä vain keksitkin haluta, me keksimme miten se rakennetaan. Vaikka se olisi ihan vain 2-kerroksinen katsomo.

Katsomot kesäteatterista kansanjuhlaan

Tiivistunnelmainen seisomakatsomo, elegantti konserttikatsomo tai vaikka tuhansien istumapaikkojen tapahtuma. Meiltä ne onnistuvat, vieläpä hämmästyttävän nopeasti. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että yleisön saapuminen ja poistuminen sujuvat jouhevasti sekä turvallisesti. Tutustumme aina tapahtumapaikkaan, ja jokainen katsomo suunnitellaan juuri siihen tarkoitukseen, johon se tulee.

Hyppyrimäki Senaatintorille?

Me kannustamme myös lennokkaaseen ideointiin. Tapahtumarakentamisessa käyttämämme kalusto taipuu uskomattomiin muotoihin paikasta riippumatta – kuten 70-metriseksi olutpulloksi base-hyppyä varten. Rampit, mäet, sisääntuloportit, valo- tai äänitornit, mitä vain. Euroopan laajuisen kumppaniverkostomme valmiit, toimivat piirustukset ja laskelmat ovat käytössäsi, samoin kuin pitkä kokemuksemme. Toteutamme mielikuvasi unelmiesi tapahtumasta!