Juhlateltan vuokraus

Klikkaa selataksesi alaspäin

Tyylikäs teltta on tapahtuman juhlapuku.  Me huolehdimme siitä, että vieraillasi on tilaisuudessasi aina parhaat mahdolliset puitteet. 

Juhlatelttavuokraus vaivattomasti

Me Kataja Eventillä tarjoamme käyttöösi avaimet käteen -palveluna toimivat tilat kaikenlaisiin tapahtumiin. Juhlateltan vuokraus ei voisi olla enää tämän helpompaa! Valikoimastamme löydät erilaisia juhlatelttoja muutaman neliön kokoisesta teltasta aina tuhansien neliöiden kokoisiin suurtapahtumatelttoihin.

Vuokraamme juhlatelttoja ja muita tapahtumarakenteita sekä yrityksille että ammattikäyttöön. Olipa kyseessä minkä kokoinen tilaisuus tahansa, hoidamme projektit luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja hyvällä palveluasenteella. 

Mitä kaikkea olisi hyvä tietää ennen vuokraamista?

Juhlatelttavuokraus on sinulle stressitöntä, sillä me teemme käytännössä kaiken puolestasi. Olemme täyden palvelun vuokraamo. Tässä kuitenkin muutamia asioita, joita sinun olisi hyvä tietää suunnitellessasi juhlateltan vuokrausta.

  • Kuinka iso teltta alueelle mahtuu?

  • Minkälainen maa-alusta telttapaikalla on?

  • Kuinka monta henkilöä telttaan pitää mahtua?

  • Minkä tyyppistä tapahtumaa varten teltta vuokrataan?

  • Mikä on tapahtuman sijainti?

  • Kuinka pitkäksi aikaa teltta vuokrataan?

Me huolehdimme siitä, että löydämme juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Suunnittelutyön lisäksi kokeneet asentajamme pystyttävät niin pienet teltat kuin vaativat erikoisrakenteetkin missä päin Suomea tahansa. Hoidamme puolestasi kaikki tarvittavat kuljetukset ja toimitamme teltat ja erikoisrakenteet ajoissa paikalle. 

Pienen juhlateltan vuokraus

Pienten telttojemme valikoimassa on neljästä kymmeneen metriä leveitä juhlatelttoja. Pituutta voidaan kuitenkin rakentaa teltalle käytännössä loputtomiin. Pienet teltat soveltuvat niin messuteltoiksi, yritysjuhliin, noutobaareiksi kuin esittelytilaisuuksiinkin. 

Suuret telttavaihtoehdot

Vuokrattavasta suuresta juhlateltasta saat käyttöösi esimerkiksi festivaaleille, isoon konserttiin, messuille, yritysjuhliin tai näyttelyhalliksi sopivan tilan. Leveysvaihtoja on alkaen kahdestatoista metristä jopa kolmeenkymmeneen metriin.

Premium-luokan teltat

Meillä on myös kattava valikoima Premium-luokan telttoja vaativia tilaisuuksia varten. Nämä teltat sisältävät aina lasiseinät, lasiset pariovet ja lattian. 

Tarkka suunnittelu on kaiken ydin

Teknisen suunnittelun ammattilaisemme tekevät tarvittavat laskelmat käyttäen 3D-mallinnusta ja CAD-sovelluksia. Emme koskaan tingi turvallisuus- tai mitoitusmääräyksistä ja pidämme aina huolen viranomaisten vaatimista piirustuksista. 

Käymme jokaisen asiakkaamme kanssa ehdotuksen aina huolellisesti läpi etukäteen, jotta lopputulos on varmasti juuri sellainen kuin halutaan.

Kutsu, ketä haluat – me pidämme huolen siitä, ettei tila rajoita tunnelmaa. Meiltä juhlateltan vuokraus helposti ja vaivattomasti!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja jätä meidän tehtäväksemme huolehtia, että kaikki on kunnossa ennen kuin vieraasi saapuvat.

Tiedostot

© Kataja Event Oy 2020 | Karhunkierros 8 | 01900 NURMIJÄRVI | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi

Vuokrausehtomme ovat ladattavissa .pdf-muodossa.

Lataa vuokrausehdot Sulje