Tapahtumatilat avaimet käteen

Tervetuloa valmiiseen tapahtuma- tai juhlatilaan.

Teltat

Katsomot

Esiintymislavat

Erikoisrakenteet

Meiltä saat avaimet käteen -palveluna viihtyisät tapahtumatilat ja juhlatilat – nopeasti ja vähällä vaivalla. Kun sanomme tekevämme tilaa tapahtumille, tarkoitamme teltan lisäksi kaikkea, mitä yritys tai tapahtumajärjestäjä tarvitsee: esiintymislavat, vip-tilat, valo- ja äänitornit, katsomot, portaat ja paljon muuta. Kaikki tietysti puhtaana, ehjänä ja valmiina käyttöön. Huolehdimme, että puitteet ovat viimeisen päälle kunnossa, ennen kuin vieraat saapuvat.

Teltat

Teltta on tapahtuman juhlapuku.

Joskus tapahtumatilaa tarvitaan vähän, toisinaan taas paljon. Siksi meillä on kaiken kattava valikoima erilaisia telttoja 10 neliön myyntiteltasta aina 3000 neliön suurtapahtumatelttaan. Tarvitset sitten katoksen, nopeasti pystytettävän pikateltan tai vaikka Premium-luokan teltan VIP-tapahtumaasi, meiltä saat tyylikkään teltan joka juhlaan ja tapahtumaan. Kutsu ketä haluat – me huolehdimme siitä, ettei juhlatila rajoita tunnelmaa.

Katsomot

Katsomot kesäteatterista kansanjuhlaan.

Tiivistunnelmainen seisomakatsomo, elegantti konserttikatsomo tai vaikka tuhansien istumapaikkojen tapahtuma. Meiltä ne onnistuvat, vieläpä hämmästyttävän nopeasti. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että yleisön saapuminen ja poistuminen sujuvat jouhevasti sekä turvallisesti. Tutustumme aina tapahtumapaikkaan, ja jokainen katsomo suunnitellaan juuri siihen tarkoitukseen, johon se tulee.

Esiintymislavat

Lavakarismaa catwalkilta stadionille.

Kun tarvitset pienen lavan puhujalle tai trubaduurille, ota yhteyttä. Kun kaipaat näyttävän esiintymislavan rokkikeikalle tai sinfoniaorkesterille, kysy sitäkin meiltä. Rakennamme lavan kuin lavan olosuhteiden, käytön ja koon mukaan mitoitettuna – sisälle tai ulos, avoimena tai katettuna. Meitä ei maaston muoto pysäytä, eikä helle heilauta. Kokeneet tapahtumarakenteiden ammattilaisemme toteuttavat myös erikoisrakenteet turvallisuudesta tinkimättä. Me rakennamme tapahtumatilat kaikkiin tarpeisiin.

Erikoisrakenteet

Hyppyrimäki senaatintorille?

Me kannustamme myös lennokkaaseen ideointiin. Tapahtumarakentamisessa käyttämämme kalusto taipuu uskomattomiin muotoihin paikasta riippumatta – kuten 70 metriseksi olutpulloksi base-hyppyä varten. Rampit, mäet, sisääntuloportit, valo- tai äänitornit, mitä vain. Euroopan laajuisen kumppaniverkostomme valmiit, toimivat piirustukset ja laskelmat ovat käytössäsi, samoin kuin pitkä kokemuksemme. Toteutamme mielikuvasi unelmiesi tapahtumasta ja tapahtumatilasta!

© Kataja Event Oy 2020 | Karhunkierros 8 | 01900 NURMIJÄRVI | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi

Vuokrausehtomme ovat ladattavissa .pdf-muodossa.

Lataa vuokrausehdot Sulje