Asiakastoteutuksia

Telttoja ja rakenteita joka lähtöön.

Kataja Event on ollut mukana toteuttamassa tuhansia tapahtumia, isoja ja pieniä, pitkiä ja lyhyitä. Teemme kaiken alusta loppuun huolellisesti, niin että tapahtumasi onnistuu säällä kuin säällä. Sama tinkimätön asenteemme säilyy, oli tilaisuus sitten erityisen vaativa tai ihan tavallinen. Urheilua, kulttuuria tai vaikka näyttely – suunnittelemme, pystytämme, puramme ja huollamme. Tässä muutamia esimerkkejä.

Klikkaa selataksesi alaspäin

Vuosihuolto kolminkertaistaa väkimäärän Loviisan voimalaitoksella

10 viikon pituisessa vuosihuollossa yli 1000 työntekijää astuu päivittäin sisään Fortumin Loviisan ydinvoimalan kolmesta portista. Maskiteltat vastaanottavat niin oman väen kuin ulkopuoliset toimijat.

– Korona-ajan vuosihuolloissa turvallisuus korostuu entisestään, myös ruokailu- ja taukoteltoissa, kertoo aluekunnossapidon ryhmäpäällikkö Jari Ruokonummi Loviisan voimalaitokselta.

Lisää »

Turvallisuus korostuu nyt teollisuuden seisokeissa

Syksy on Yaran Siilinjärven tehtaalla vuosiseisokkien aikaa. Vuosihuolto tuo tehdasalueelle tänä vuonna noin 200–300 ulkopuolista työntekijää useilta eri sopimuskumppaneilta. – Korona on tuonut tämän vuoden huoltotöihin lisähaasteita ja uusia turvallisuuskäytäntöjä, joihin Kataja Eventin teltat ovat osaltaan olleet oivallinen ratkaisu, sanoo Yara Suomi Oy:n rakennuskunnossapidon päällikkö Olli Eskelinen.

Lisää »

Silakkamarkkinoille rakennettiin VIP-teltta

Kataja Event suunnitteli ja toteutti Silakkamarkkinoiden tapahtumarakenteet. Losbergerin VIP-teltta pystytettiin Helsingin Kauppatorille. Keskeisellä paikalla toimiessa logistiikka, resurssit ja aikataulu olivat onnistumisen kannalta oleellisia tekijöitä ja vaativat asentajilta tinkimätöntä ammattitaitoa.

Kuninkuusravit 2019 tapahtumarakenteet

Kataja Event toteutti Kuninkusravien 2019 tapahtumarakenteet. Raveihin toimitettiin tuhansia neliöitä telttoja, katsomoita sekä muita tapahtumarakenteita. Oheinen video näyttää kuinka projekti eteni alusta loppuun.

Teltat ja katsomot Cheekin jäähyväiskeikoille

Cheek eli räppäri Jare Tiihonen päätti uransa syksyllä 2018 upeaan spektaakkeliin Lahden mäkimontulla, artistin kotikaupungissa. Kaksi jäähyväiskonserttia keräsivät kumpikin 30 000 ihmisen yleisön.

– Valot Sammuu -konsertit ovat toistaiseksi suurin kotimaiselle artistille tehty konserttituotanto. Kataja Event suunnitteli ja toteutti haastavat katsomorakenteet sekä tapahtumien telttakaluston. Heidän telineratkaisunsa ovat tuoneet aivan uudenlaisia mahdollisuuksia ulkoilmakonsertteihin, kehuu Ville Koivisto, Valot Sammuu -konserttien aluetuottaja.

Paavo Nurmi Games vetää stadionin täyteen

Kaikkien aikojen parhaana olympia- ja yleisurheilijana pidettyä legendaa ei ole unohdettu. Paavo Nurmi Turku Oy järjestää vuosittaiset kisat perinteitä kunnioittaen, loihtien samalla yleisurheilusta nykyaikaisia viihdetapahtumia. Kataja Event toimii tärkeänä kumppanina toteutuksessa.

 

Lisää »

Huikea kolmikerroksinen VIP-laiva Provinssissa

40-vuotisjuhliaan kesällä 2018 viettänyt Provinssi keräsi 76 000 kävijää. Yksi Suomen suurimmista ja legendaarisista festivaaleista järjestetään Seinäjoen Törnävänsaarella. Kataja Eventin monipuolinen osaaminen telineratkaisuissa sai kiitosta järjestäjiltä.

– Kataja Event rakensi meille kaksi kolmikerroksista rakennetta, joista toinen oli Viking Linen risteilyalusta mukaileva, massiivinen VIP-tila. Lisäksi he toimittivat ja pystyttivät yli 50 eri kokoista telttaa festivaalialueelle. Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan saumattomasti, toteaa Provinssin tuotantopäällikkö Ville Koivisto.

© Kataja Event Oy 2020 | Karhunkierros 8 | 01900 NURMIJÄRVI | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi

Vuokrausehtomme ovat ladattavissa .pdf-muodossa.

Lataa vuokrausehdot Sulje