Asiakastoteutuksia

Telttoja ja rakenteita joka lähtöön.

Kataja Event on ollut mukana toteuttamassa tuhansia tapahtumia, isoja ja pieniä, pitkiä ja lyhyitä. Teemme kaiken alusta loppuun huolellisesti, niin että tapahtumasi onnistuu säällä kuin säällä. Sama tinkimätön asenteemme säilyy, oli tilaisuus sitten erityisen vaativa tai ihan tavallinen. Urheilua, kulttuuria tai vaikka näyttely – suunnittelemme, pystytämme, puramme ja huollamme. Tässä muutamia esimerkkejä.

Silakkamarkkinoille rakennettiin VIP-teltta

Kataja Event suunnitteli ja toteutti Silakkamarkkinoiden tapahtumarakenteet. Losbergerin VIP-teltta pystytettiin Helsingin Kauppatorille. Keskeisellä paikalla toimiessa logistiikka, resurssit ja aikataulu olivat onnistumisen kannalta oleellisia tekijöitä ja vaativat asentajilta tinkimätöntä ammattitaitoa.

Teltat ja katsomot Cheekin jäähyväiskeikoille

Cheek eli räppäri Jare Tiihonen päätti uransa syksyllä 2018 upeaan spektaakkeliin Lahden mäkimontulla, artistin kotikaupungissa. Kaksi jäähyväiskonserttia keräsivät kumpikin 30 000 ihmisen yleisön.

– Valot Sammuu -konsertit ovat toistaiseksi suurin kotimaiselle artistille tehty konserttituotanto. Kataja Event suunnitteli ja toteutti haastavat katsomorakenteet sekä tapahtumien telttakaluston. Heidän telineratkaisunsa ovat tuoneet aivan uudenlaisia mahdollisuuksia ulkoilmakonsertteihin, kehuu Ville Koivisto, Valot Sammuu -konserttien aluetuottaja.

Paavo Nurmi Games vetää stadionin täyteen

Kaikkien aikojen parhaana olympia- ja yleisurheilijana pidettyä legendaa ei ole unohdettu. Paavo Nurmi Turku Oy järjestää vuosittaiset kisat perinteitä kunnioittaen, loihtien samalla yleisurheilusta nykyaikaisia viihdetapahtumia. Kataja Event toimii tärkeänä kumppanina toteutuksessa.

 

Lisää »

Huikea kolmikerroksinen VIP-laiva Provinssissa

40-vuotisjuhliaan kesällä 2018 viettänyt Provinssi keräsi 76 000 kävijää. Yksi Suomen suurimmista ja legendaarisista festivaaleista järjestetään Seinäjoen Törnävänsaarella. Kataja Eventin monipuolinen osaaminen telineratkaisuissa sai kiitosta järjestäjiltä.

– Kataja Event rakensi meille kaksi kolmikerroksista rakennetta, joista toinen oli Viking Linen risteilyalusta mukaileva, massiivinen VIP-tila. Lisäksi he toimittivat ja pystyttivät yli 50 eri kokoista telttaa festivaalialueelle. Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan saumattomasti, toteaa Provinssin tuotantopäällikkö Ville Koivisto.

Neste Ralli tarjosi kisavieraille elämyksiä VIP-teltoissa

Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma, Neste Ralli, tarjosi hospitality-vierailleen elämyksiä Kataja Eventin teltoissa. Suomen MM-rallin virallisia hospitality-tilaisuuksia järjestettiin Jyväskylässä niin kaupunki- kuin metsäympäristössä.

 

Lisää »

Losberger Rondo -teltta nousi tuulessa ja tuiverruksessa

Asensimme Katajanokan Matruusinpuistoon teltan keskellä talven pahimpia lumimyräköitä. Halkaisijaltaan 20-metrinen, ympyränmuotoinen Losberger-teltta kestää haastavatkin olosuhteet. Lasiseinäisen ja lämmitetyn Rondon asennus onnistui säästä huolimatta hienosti ja loppukäyttäjä oli tyytyväinen. Toimeksiantaja Spalt PR Finland Oy.

Levin maailmancupin yleisöllä upea katsomo ja juhlateltat

Levitunturilla riitti vauhtia marraskuun toisena viikonloppuna. Kisarinteessä taisteltiin alppihiihtokauden avauspisteistä, ja samaan aikaan vietettiin niin Levi Suksee -huippuseminaaria kuin Levin talvikauden avajaisia.

– Kataja Eventin työntekijät ovat erittäin ammattitaitoisia, ja sekä kalusto että logistiikka erinomaisia, toteaa järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari.

Lisää »

Asuntomessut 2008–2018

Lähes 2000 m2 näyttelytiloja Asuntomessujen väreissä

– Aikataulut ovat pitäneet ja palvelu toimii hyvin. En ainakaan mitään moitittavaa keksi. Teltat myös pitävät vettä, mikä on isossa yleisötapahtumassa hyvin oleellista. Kataja Event asentaa, purkaa, pesee, huoltaa ja varastoi seinät, jotka tuodaan sitten siisteinä seuraaville messuille.

Pasi Hulkkonen
Kehitysjohtaja, Asuntomessut

© Kataja Event Oy 2018 | Ahertajankatu 12–14 | 04440 JÄRVENPÄÄ | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi

Vuokrausehtomme ovat ladattavissa .pdf-muodossa.

Lataa vuokrausehdot Sulje