Asiakastoteutuksia

Telttoja ja rakenteita joka lähtöön.

Kataja Event on ollut mukana toteuttamassa tuhansia tapahtumia, isoja ja pieniä, pitkiä ja lyhyitä. Teemme kaiken alusta loppuun huolellisesti, niin että tapahtumasi onnistuu säällä kuin säällä. Sama tinkimätön asenteemme säilyy, oli tilaisuus sitten erityisen vaativa tai ihan tavallinen. Urheilua, kulttuuria tai vaikka näyttely – suunnittelemme, pystytämme, puramme ja huollamme. Tässä muutamia esimerkkejä.

Klikkaa selataksesi alaspäin

Vuosi 2021: toisenlaisia tapahtumia, turvallisia tilapäisratkaisuja

Kun korona vuonna 2021 perui tapahtumia ja sulki ovia, samalla se loi uusia tarpeita ja mahdollisuuksia – etenkin tilapäisratkaisuille kenttäruokaloista koronatestausasemiin ja pääsykoetelttoihin.
– Pääsimme turvaamaan julkisen sektorin ja teollisuusyritysten toimintaa. Asiakaslähtöisyys, tuotekehitys ja nopea reagointi toivat meille uutta potentiaalia samalla kun tapahtuma-käsite laajeni ja monipuolistui, toteaa Kataja Eventin operatiivinen johtaja Anssi Kataja.

Lisää »

Nesteen suurseisokissa kenttäruokalat olivat osa turvallista työympäristöä

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki oli kevään 2021 yksi Suomen suurimmista rakennustyömaista: noin 6000 henkilöä teki töitä 12 viikon aikana yli 1,5 miljoonaa työtuntia.

– Kaikki järjestelyt – sosiaalitilat mukaan lukien – suunniteltiin huolellisesti niin, että voitiin varmistaa seisokin onnistuminen, kertoo seisokin tilapäisjärjestelyistä vastannut Reijo Glans Nesteeltä. Sopimuskumppanin Telinekatajan kautta turvallisuutta seisokkiin tuotiin Kataja Eventin tilapäisratkaisuin. – Omien ruokaloidemme kapasiteetti ei olisi riittänyt suurseisokin ja korona-ajan tarpeisiin, kiteyttää Reijo lähtötilanteen.

Lisää »

Outokummun Tornion tehtaat torjuu koronaa tuloksekkaasti kuplamallilla

Outokummun Tornion tehtailla alkusyksyn 2021 suurten vuosihuoltoseisokkien koronaturvallisuus varmistettiin mm. kuplamallilla. Pienempiin ryhmiin jaetut omat ja alihankkijoiden työntekijät pysyivät omissa kuplissaan myös taukojen aikana.  – Lähelle työkohdetta sijoitetut kenttäruokalat toivat turvallisuuden lisäksi tehokkuutta ja tuottavuutta seisokkiin, toteaa Outokummun Tornion tehtaiden ja Kemin kaivoksen urakoitsijaturvallisuusinsinööri Heidi Junno.

Lisää »

Vuosihuolto kolminkertaistaa väkimäärän Loviisan voimalaitoksella

10 viikon pituisessa vuosihuollossa yli 1000 työntekijää astuu päivittäin sisään Fortumin Loviisan ydinvoimalan kolmesta portista. Maskiteltat vastaanottavat niin oman väen kuin ulkopuoliset toimijat.

– Korona-ajan vuosihuolloissa turvallisuus korostuu entisestään, myös ruokailu- ja taukoteltoissa, kertoo aluekunnossapidon ryhmäpäällikkö Jari Ruokonummi Loviisan voimalaitokselta.

Lisää »

Turvallisuus korostuu nyt teollisuuden seisokeissa

Syksy on Yaran Siilinjärven tehtaalla vuosiseisokkien aikaa. Vuosihuolto tuo tehdasalueelle tänä vuonna noin 200–300 ulkopuolista työntekijää useilta eri sopimuskumppaneilta. – Korona on tuonut tämän vuoden huoltotöihin lisähaasteita ja uusia turvallisuuskäytäntöjä, joihin Kataja Eventin teltat ovat osaltaan olleet oivallinen ratkaisu, sanoo Yara Suomi Oy:n rakennuskunnossapidon päällikkö Olli Eskelinen.

Lisää »

Silakkamarkkinoille rakennettiin VIP-teltta

Kataja Event suunnitteli ja toteutti Silakkamarkkinoiden tapahtumarakenteet. Losbergerin VIP-teltta pystytettiin Helsingin Kauppatorille. Keskeisellä paikalla toimiessa logistiikka, resurssit ja aikataulu olivat onnistumisen kannalta oleellisia tekijöitä ja vaativat asentajilta tinkimätöntä ammattitaitoa.

Kuninkuusravit 2019 tapahtumarakenteet

Kataja Event toteutti Kuninkusravien 2019 tapahtumarakenteet. Raveihin toimitettiin tuhansia neliöitä telttoja, katsomoita sekä muita tapahtumarakenteita. Oheinen video näyttää kuinka projekti eteni alusta loppuun.

Teltat ja katsomot Cheekin jäähyväiskeikoille

Cheek eli räppäri Jare Tiihonen päätti uransa syksyllä 2018 upeaan spektaakkeliin Lahden mäkimontulla, artistin kotikaupungissa. Kaksi jäähyväiskonserttia keräsivät kumpikin 30 000 ihmisen yleisön.

– Valot Sammuu -konsertit ovat toistaiseksi suurin kotimaiselle artistille tehty konserttituotanto. Kataja Event suunnitteli ja toteutti haastavat katsomorakenteet sekä tapahtumien telttakaluston. Heidän telineratkaisunsa ovat tuoneet aivan uudenlaisia mahdollisuuksia ulkoilmakonsertteihin, kehuu Ville Koivisto, Valot Sammuu -konserttien aluetuottaja.

© Kataja Event Oy 2020 | Karhunkierros 8 | 01900 NURMIJÄRVI | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi

Vuokrausehtomme ovat ladattavissa .pdf-muodossa.

Lataa vuokrausehdot Sulje