Asiakastoteutuksia

Telttoja ja rakenteita joka lähtöön.

Kataja Event on ollut mukana toteuttamassa tuhansia tapahtumia, isoja ja pieniä, pitkiä ja lyhyitä. Teemme kaiken alusta loppuun huolellisesti, niin että tapahtumasi onnistuu säällä kuin säällä. Sama tinkimätön asenteemme säilyy, oli tilaisuus sitten erityisen vaativa tai ihan tavallinen. Urheilua, kulttuuria tai vaikka näyttely – suunnittelemme, pystytämme, puramme ja huollamme. Tässä muutamia esimerkkejä.

Muunneltava teltta nousee Mikkelin torille

Osuuskauppa SuurSavo panostaa tapahtumien lisäämiseen Etelä-Savon alueella. Tarkoitusta varten hankittiin suuri Losberger uniflex -teltta, joka taipuu moneen kokoon ja muotoon. Suomessa saksalaista Losbergeria toimittaa Kataja Event.

– Sain vinkkiä ihmisiltä, jotka ovat toimineet rakentajina lukuisilla festivaaleilla ja tapahtumissa ympäri Suomen. Minulle suositeltiin Kataja Eventin telttoja ja palveluita, kertoo Osuuskauppa SuurSavon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi.

Lisää »

Losberger Rondo -teltta nousi tuulessa ja tuiverruksessa

Asensimme Katajanokan Matruusinpuistoon teltan keskellä talven pahimpia lumimyräköitä. Halkaisijaltaan 20-metrinen, ympyränmuotoinen Losberger-teltta kestää haastavatkin olosuhteet. Lasiseinäisen ja lämmitetyn Rondon asennus onnistui säästä huolimatta hienosti ja loppukäyttäjä oli tyytyväinen. Toimeksiantaja Spalt PR Finland Oy.

Neste Rallyn kanssa useamman vuoden sopimus

Olemme nyt yksi Neste Rally Finlandin virallisista Official Supplier -yhteistyökumppaneista. Pääsemme rakentamaan Suomen MM-rallia seuraavina vuosina niin telttojen kuin muidenkin tilaratkaisujen osalta. Tuskin maltamme odottaa rallimaailman tunnelmia!

Levin maailmancupin yleisöllä upea katsomo ja juhlateltat

Levitunturilla riitti vauhtia marraskuun toisena viikonloppuna. Kisarinteessä taisteltiin alppihiihtokauden avauspisteistä, ja samaan aikaan vietettiin niin Levi Suksee -huippuseminaaria kuin Levin talvikauden avajaisia.

– Kataja Eventin työntekijät ovat erittäin ammattitaitoisia, ja sekä kalusto että logistiikka erinomaisia, toteaa järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari.

Lisää »

Red Bull, Crashed Ice 2016

Kameratelineet, tornit ja lavarakenne kisarinteeseen

– Olimme yhteydessä Kataja Eventiin, koska heidän osaamisellaan on vankka maine. Tarvitsimme yli kymmenen kameratelinettä ja -tornia tasaisesti 650 metriä pitkän radan varrelle, sekä akuutisti 140 neliön lavarakenteen yleisölle.

Miro Rousku
Country Spot Manager, Red Bull Finland

Telinekatajan 50-vuotisjuhlat sirkusteemalla

Tunnelma nousi teltan kattoon

– Sirkuksessa tarvitaan Telinekatajan tapaan rohkeutta, taitoa ja turvallisuuden tajua. Illasta tuli täysosuma, kun sain toteuttaa sen alan ammattilaisten, kuten Kataja Eventin kanssa. Heidän ratkaisunsa tukivat suunnitteluani ja luovaa työtä.

Pirjo Kivistö
tuottaja-yrittäjä, Point Production

Asuntomessut 2008–2017

Lähes 2000 m2 näyttelytiloja Asuntomessujen väreissä

– Aikataulut ovat pitäneet ja palvelu toimii hyvin. En ainakaan mitään moitittavaa keksi. Teltat myös pitävät vettä, mikä on isossa yleisötapahtumassa hyvin oleellista. Kataja Event asentaa, purkaa, pesee, huoltaa ja varastoi seinät, jotka tuodaan sitten siisteinä seuraaville messuille.

Pasi Hulkkonen
Kehitysjohtaja, Asuntomessut

Oktoberfest 2012–2017

Oktoberfesteillä juhlatelttaan integroitiin catering-teltta

– Palaute on ollut mahtavaa. Kaikki meni nappiin ja korkeaa, näyttävää telttaa on kehuttu. Oktoberfestillä oli yli 300 henkilöä, joille jo aloitan ensi vuoden juhlan suunnittelun. Yhteistyökumppania en vaihda.

Päivi Graefe
Myynti- ja kehitysjohtaja, Saksalais-Suomalainen Kauppakamari

RadioGaala 2015

RadioGaalan tuhannen hengen juhlateltta keskelle Helsinkiä

– Laadukas teltta sopi juhlan tapahtumapaikaksi erinomaisesti. Uskon, että moni vieras yllättyi positiivisesti astuessaan sisään gaalatelttaan. Kataja Eventin ratkaisuilla pystytään toteuttamaan aivan uskomattoman hienoja ja vaativiakin kokonaisuuksia.

Mikko Noronen
Projektipäällikkö, tapahtumatoimisto Factor Nova

April Jazz 2014

April Jazzeilla nähtiin näyttävä teltta-areena

Tapiolaan nousi keväällä 2014 Kataja Eventin toimittama 40 metrinen konserttiteltta. Sen harjakorkeus oli jopa 14,2 metriä ja areenalle mahtui kuulijoita 1600. Samalla uusittiin vip-tilat. Kataja Event ja April Jazz ovat solmineet monivuotisen sopimuksen.

© Kataja Event Oy 2018 | Ahertajankatu 12–14 | 04440 JÄRVENPÄÄ | puh. 0207 479 010 | info@katajaevent.fi