Esiintymislavat

Catwalkista stadionkonserttiin.

Rakennamme esiintymislavat lujasta ja joustavasti yhdisteltävästä Layher Allround –järjestelmästä. Se on koeteltu ja paljon käytetty modulaarinen lava. Säänkestävänä se sopii sekä sisä- että ulkotiloihin, avoimena tai katettuna – ja aina turvallisesti, olosuhteiden, käytön ja koon mukaan mitoitettuna.

Esiintymislavan minimikorkeus on 80 cm. Layher -lavasta saa helposti vaikka rokkilavan pohjan ja epätasaisessa maastossa se sopii teltan asennusalustaksi.

Kun tarvitaan näyttävyyttä ja hyvin suojattu esiintymislava isoihin esityksiin tai vaikka sinfoniaorkesterille, Satulateltta on oiva valinta lavarakenteen kattoratkaisuksi.

Kaikissa tapauksissa esiintymislavojen suunnittelu on meillä kokeneissa ja ammattimaisissa käsissä – mielenkiintoisetkin ratkaisut ja erikoistoivomukset voidaan toteuttaa turvallisuudesta tinkimättä.

Pikapystytyslava

Jos tarvitaan vain pieni lava puhujalle tai vaikka trubaduurille, kätevin ratkaisu on pikapystytyslava, joka tuo esiintyjät esiin. Lavan pystytät nopeasti ja helposti vaikka itse.

Vuokraa tapahtumaasi myös juhlateltta - tutustu laajaan telttavalikoimaamme!